Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
RÓLUNK
Lorem ipsum
Weboldal címe
Weboldal alcíme

A fesztiválról

A Magyar Cserkészszövetség égisze alatt működő EFOP 1.12.1 - Lépj át a határaidon! elnevezésű projekt 2018-ban első alkalommal szervezte meg a GUBACS Fesztivált (Kárpát-medencei Családos Cserkészfesztivál).

A fesztivál programjának összeállításában kiemelt hangsúlyt fektettünk arra, hogy minden generáció megtalálja az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot, de ugyanilyen fontosnak tartottuk, hogy értéket közvetítsünk, kapcsolatépítési és együttműködési lehetőséget biztosítsunk a Kárpát-medence különböző területén élő cserkész vagy nem cserkész családoknak, fiatal felnőtteknek. A programkínálatba egyaránt beolvasztottuk a helyszín adottságait, és a cserkész-lét elemeit. 

2018 a Cserkészcsaládok éve volt, folytassuk!

Kiket várunk? 

Szeretettel várunk minden cserkész kötődésű családot, függetlenül attól, hogy tagjai közül mennyien és mióta cserkészkednek. Jó alkalom ez arra, hogy megismerkedjünk a Kárpát-medence más területén élő, de hasonló értékrendet valló fiatal családokkal, fiatal felnőttekkel. Ne maradj otthon akkor se, ha még családalapítás előtt állsz, hozd el magaddal barátaidat, biztosan megtaláljátok a nektek való programokat, és egy jó közösségbe csöppentek!

Nézd meg milyen volt az első Gubacs Fesztivál